You are here

Zaha Hadid Architects Shajay Bhooshan puhumaan Puupäivään

Maailmankuulun Zaha Hadid Architects -toimiston osakas Shajay Bhooshan on vuoden 2018 Puupäivän kansainvälinen tähtipuhuja. 

Zaha Hadid Architects (ZHA) tunnetaan orgaanisesta muotokielestä, jota on sovellettu moneen mittakaavaan kaupunkisuunnittelusta hotellihuoneisiin. ZHA on uudistanut 2000-luvun arkkitehtuurin mielikuvitusta kiehtovilla hankkeilla eri puolilla maailmaa. Toimiston työ on saanut tunnustusta niin yleisöltä kuin ammattilaisilta ja akateemisilta oppilaitoksilta. Zaha Hadid Architects on maailman innovatiivisimpia arkkitehtitoimistoja, joka tekee yhteistyötä edistyksellisten asiakkaiden, yhteisöjen ja asiantuntijoiden kanssa ja toteuttaa alaa uudistavia hankkeita kuudella mantereella.

Shajay Bhooshan vastaa Zaha Hadid Computing and Design -ryhmästä (ZHCODE), jonka yksi perustajista hän myös on. ZHCODE-ryhmä pyrkii kehittämään varhaisen suunnitteluvaiheen menetelmiä, joilla voidaan löytää suoraan parhaiten toteutettavissa olevat suunnitteluratkaisut. Bhooshan toimii myös studiomestarina Architectural Association DRL -ohjelmassa Lontoossa. Lisäksi hän tekee tutkimustyötä Zürichin Eidgenössische Technische Hochschule:ssa. Aiemmin hän on työskennellyt Populous arkkitehtitoimistossa Lontoossa.

Lue lisää