You are here

Kumppanit

Messukeskuksen Siivessä järjestettävä valtakunnallinen Puupäivä on suunnattu rakennusalan päättäjille, rakennuttajille, rakentajille, arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille ja kaavoittajille sekä rakennusvalvonta- ja pelatusviranomaisille, joille päivä on maksuton. 

Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Mikäli haluat mukaan näytteilleasettajaksi, pitää tietoiskuesityksen tai oman seminaarin, ota yhteyttä: hilppa.iittilainen@puuinfo.fi.

Puupäivä 2018 yhteistyökumppanit:

Sweco Rakennetekniikka Oy

Osasto 30

Tulevaisuus saattaa toisille vaikuttaa etäiseltä, mutta Swecolle se on jo tätä päivää. Swecon tehtävänä on olla askeleen edellä, sillä useimmille ihmisille työmme tuloksista tulee todellisuutta vasta tulevaisuudessa.

Swecoa kannattaa lähestyä suurin odotuksin. Lupaamme olla helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani. Swecon kanssa työskentelyn tulee olla helppoa ja teemme kaikkemme, jotta ymmärtäisimme tarpeesi paremmin kuin kukaan muu. Lupaamme myös varmistaa, että tarjoamme sinulle aina juuri tarpeidesi mukaista osaamista. Oli haasteesi mikä tahansa voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija. Työmme tuloksena syntyy muun muassa terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 15 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 1.8 miljardia euroa. Swecon osakkeet noteerataan pohjoismaisessa OMX-pörssissä Tukholmassa.

http://www.sweco.fi/

Metsä Wood

Osasto 17

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tärkeimmät tuotteemme ovat Kerto® LVL, Havu- ja koivuvaneri ja sahatavara. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Puupäivään!

http://www.metsawood.fi

Stora Enso Wood Products

Osasto 8

Stora Enso Wood products provides wood-based innovations and solutions for everyday living and housing needs. Its product range covers all areas of urban construction, from supporting structures to interior design and environmental construction. The further-processed products include massive wood elements and housing modules, wood components and pellets. A variety of sawn timber goods complete the selection.  

Wood products serves public and private sector customers, such as construction companies, merchandisers and retailers. Wood products has more than twenty production units in Europe and operates globally, with main markets in Europe, the Middle East and North Africa, and Asia Pacific. The products are made of renewable, high-quality European pine or spruce with 100% traceability.

http://www.storaenso.com/products-and-services/building-and-living

Vertex Systems Oy

Osasto 12

Vertex Systems on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaitamme ovat metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat, teolliset talorakentajat, kalusteiden valmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot. Kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme käyttävät ohjelmistojamme niin yritysten sisäisissä työryhmissä kuin laajoissa yritysverkostoissakin.

http://www.vertex.fi

Teknos Oy

Osasto 26

Innovatiiviset pintakäsittelyratkaisut antavat puulle suojaa ja korostavat sen luonnollista kauneutta. Teknos on kansainvälinen maalinvalmistaja. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita maaleja ja pintakäsittelyaineita valmistavan teollisuuden, rakennusalan ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön. 

http://www.teknos.fi/

Sewatek Oy

Osasto 10

Sewatek Oy on kotimainen palokatkoläpivientien valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät massiivipuurakenteissa hyväksytyt palokatko-ominaisuudella varustetut valmisläpiviennit putkille ja kaapeleille. Asennus sujuu vaivattomasti niin työmaalla kuin esimerkiksi talotehtaallakin.

http://sewatek.fi/

Sisco Oyj

Osasto 36

Puumoduulirakentamisen edel­lä­kä­vi­jä­nä tar­joam­me sinulle laa­duk­kaan ja koh­tuu­hin­tai­sen kodin, jossa sinun ei tar­vit­se tinkiä ei sitten niin mistään. Haluamme totta puhuen muuttaa parem­mak­si koko tavan, jolla koteja val­mis­te­taan ja oste­taan. 

http://sisco.fi/

Kiilto Oy

Osasto 22

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu, kemianteollisuuden tuotteita rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin valmistava suomalainen perheyritys. Liiketoimin-taamme on liimojen ja niihin läheisesti liittyvien tuotteiden kehitys, valmistus ja markkinointi – kiinnittämiseen liittyvä kokonaisvaltainen osaaminen. Olemme osa Kiilto Family -konsernia.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia liimaratkaisuja, teknistä tukea sekä asiantuntija- ja testauspalveluja. Tunnemme teollisuuden käyttökohteet, prosessit, materiaalit ja työmenetelmät sekä ympäristö- ja turvallisuuslainsäädännön määräykset. Tuemme asiakastamme materiaalien valinnassa, liimamäärien optimoinnissa sekä tuotteiden oikeassa käytössä. Parhaimmillaan kehitämme yhdessä myös asiakkaan omia tuotantoprosesseja.

http://www.kiilto.com/fi/teollisuus/teollisuus

Rakennuslehti

Osasto 5

Rakennuslehti on alan koulutettujen ammattilaisten oma media. Viikoittain ilmestyvän lehden avulla rakennusalan päättäjät pitävät itsensä ajan tasalla alan tärkeimmistä tapahtumista ja syventävistä teemoista.

http://www.rakennuslehti.fi/

TEAK Oy – Valtakunnallinen koulutuskumppani. Teuvan Aikuiskoulutuskeskus.

Osasto 27

TEAKilla on joustava, koko maan kattava koulutustarjonta. Uusien työntekijöiden rekrytointikoulutukset (yhteistyössä ELY-kes¬kusten kanssa). Räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset.

Kattava puualan koulutustarjonta. Teollinen puurakentaminen, rakennuspuusepänteollisuus, sahaus, höyläys, liimapuuteollisuus, huonekaluteollisuus, asennukset, suunnittelu- ja myyntityö.

Pitkälle menevää teknologiaosaamista. Teknologia-verkkokoulutukset, yksilöllistä opiskelua silloin kun sinulle sopii. CNC, CAD, CAM, robotiikka, automaatio.

http://www.teakoy.fi/

Paroc Oy Ab

Paroc Group on yksi Euroopan johtavista energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen valmistajista. Luotettaviin tuotteisiimme kuuluvat muun muassa lämpöeristeet, ulkoseinien palo- ja äänieristeet, kattoeristeet, lattiaeristeet, välilattiaeristeet ja väliseinäeristeet sekä tekniset eristeet LVI-ratkaisuihin, prosessiteollisuuteen, laivanrakennus- ja offshore-teollisuuteen sekä OEM-teollisuuteen.

http://www.paroc.fi/

WSP Finland Oy

Osasto 21

WSP on maailmanlaajuisesti tunnettu asiantuntijapalveluyritys, joka työllistää noin 43 000 ihmistä. Jatkuvan kasvun ja laajentumisen myötä WSP on muovautunut 130 vuoden aikana yhden paikkakunnan laajuisesta yrityksestä koko maailman kattavaksi yhtiöksi. Jokainen saavuttamamme virstanpylväs on auttanut meitä täyttämään paremmin tarkoituksemme valmistella yhteisöjämme ja ympäristöjämme tulevaisuutta varten.

https://www.wsp.com/fi-FI

Rotho Blaas GmbH/srl

Osasto 18

Rothoblaas is an Italian multinational company with origins in the Alpine region and it is a leader in the development of of high-technology solutions for the wood-construction sector. Rothoblaas offers a complete and elaborated variety of woodworking products for professionals:

- Fastenings like structural screws, concealed joints, brackets and all other connectors for carpenters.
- Waterproofing and airtightness systems like tapes and specific accessories for sealing and ventilation.
- Soundproofing solutions that guarantee a higher living comfort by the reduction of noise transmission.
- Fall Protection Systems like lifelines, anchoring points and personal protection equipment.
- Machines and tools for wooden construction

LINK: http://www.rothoblaas.com/company

http://www.rothoblaas.com/

Celt Oy

Osasto 11

Celt valmistaa massiivipuisia rakennuselementtejä ja moduuleita asuinrakentamisen tarpeisiin. Celt Rakennuselementeissä käytetään erilaisia massiivipuulevyjä kuten CLT, MHM ja LVL. Celtin tuotteilla tuotetaan maailman parasta asumista, kun mittareina ovat asumisterveellisyys ja -kokemus, rakenteen turvallisuus sekä rakennuksen elinkaaren mittainen ekologisuus ja kokonaiskannattavuus. Celtin Plug & Live -konseptilla tuotetaan asuntoja kannattavuusohjatusti. Plug & Live yhdistää 3D-suunnittelun, massiivipuiset Celt Rakennuselementit sekä asennuspalvelut.  

https://celt.fi/

Renotech Oy

Osasto 9

Olemme Securo AS Fire Breather -palosulkuventtiilien sekä GCP Applied Technologies Monokote® -ruiskutettavien palosuojamassojen valmistajien nimeämä maahantuoja ja markkinoija Suomessa. Valikoimaamme kuuluvat myös puun palonestoaineet ja -kyllästeet sekä eristeiden ja komposiittien liimauksessa käytettävät palamattomat mineraaliliimat. ​Pystymme myös räätälöimään asiakkaille erilaisiin sideaineisiin ja fillereihin perustuvia korkealämpötilaratkaisuja.

http://www.renotech.fi/

M.A.D.

Osasto 4

M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen hyväksi jo vuodesta 1988. M.A.D. on asiantuntijana useissa eri kehitysprojekteissa ja jäsenenä alan tutkimushankkeissa. Koulutamme, konsultoimme ja autamme lukemattomia rakennusalan yrityksiä.

http://www.mad.fi/

Nordtreat AS

Osasto 20

NT-palonsuoja-aineet valmistetaan luonnossa esiintyvistä myrkyttömistä aineista, ja ne perustuvat yli 10-vuotiseen kehitykseen maailman johtavissa puun tutkimuslaboratorioissa. NT tuotteet ovat myrkyttömiä ja niitä voidaan käyttää turvallisesti asuin- sekä julkisissa tiloissa.

https://nordtreat.com/fi//

Aureskosken Jalostetehdas Oy

Osasto 1

Aureskosken Jalostetehdas Oy kuuluu osana Tammisto-yhtiöihin Tammisto-yhtiöiden juuret ja arvot liittyvät suomalaiseen metsään ja puuhun. Aureskosken Jalostetehdas Oy käynnisti Parkanon Aureskosken tehtaat syksyllä 2013. Aureskoskella on käytössä viisi höylälinjaa, sormijatkolinja, kaappalinja sekä kaksi pintakäsittelylinjaa laadukkaiden puutuotteiden tekemiseen. Parkanossa on myös oma pellettitehdas, joka tuottaa höyläämiemme tuotteiden purun ja lastut puhtaaksi kotimaiseksi bioenergiaksi. Aureskosken Jalostetehtaan kyllästämö sijaitsee Kolhossa Mänttä-Vilppulassa, siellä valmistetaan myös Kivipuuta. Kaskisten yksikössä käytössämme on kolme höylälinjaa ja maalauslinja. Kutter- ja Kentura tuotteet valmistetaan Kaskisissa. Tammisto-yhtiöillä on tuotantolaitokset myös Euran Hinnerjoella ja Kuhmoisissa. Yhtiöt työllistävät yhteensä lähes 150 puualan ammattilaista.

http://aureskoski.fi/

A-Insinöörit Suunnittelu Oy

Osasto 28

Ratkaisemme pienet ja suuret rakennetekniset haasteet ketterästi ja vahvalla ammattitaidolla lähes 380 rakennesuunnittelijan voimin. Olemme asiantunteva edunvalvojasi ja luotettava kumppanisi rakennushankkeesi koko elinkaaren ajan. Käytössämme on rakennesuunnittelualan uusin teknologia ja tietotaito kaikkien rakennemateriaalien, esimerkiksi teräsrakenteiden, puurakenteiden ja betonirakenteiden suunnitteluun. Meiltä onnistuu myös suurten ja vaativien rakennushankkeiden suunnittelu.

https://www.ains.fi/

Suomen Tuulileijona Oy

Osasto 16

Suomen Tuulileijona Oy myy ja markkinoi laajaa valikoimaa huokoisia puukuitulevyjä, joiden pääkäyttökohde on rakentaminen. Pûssissa ja Pärnussa sijaitsevien tehtaiden tuotantokapasiteetti on yli 120.000 m3 vuodessa.

Suomen Tuulileijona Oy perustettiin vuonna 2013, jolloin Suomen Kuitulevy Oy ja Skano Group AS solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen koskien huokolevymyyntiä ja markkinointia Suomessa. Tätä tarkoitusta varten Suomen Kuitulevy Oy perusti tytäryhtiön Suomen Tuulileijona Oy:n. Perustettu yhtiö on Suomen Kuitulevy Oy:n täysin omistama yritys. Aiemmin Pihlavan tehtaalla valmistetut Tuulileijona, Runkoleijona, Huokoleijona ja Remonttileijona valmistetaan Suomen Kuitulevyn resepteillä Skanon uudella tehtaalla Virossa.

http://www.tuulileijona.fi/

Ympäristöministeriö

Osasto 13

Puurakentaminen on tärkeässä roolissa biotalouden edistämisessä, sillä puun käyttöä kehittämällä voidaan tukea metsien kestävää ja järkevää käyttöä. Puun käyttö alentaa rakentamisen hiilijalanjälkeä, kun tarkastellaan puun koko elinkaarta aina materiaalin valmistuksesta rakentamiseen, käyttöön ja kierrätykseen – puun sitoma hiili säilyy rakenteissa ja kalusteissa pitkään ja vaikuttaa koko rakennusalan ympäristövaikutuksiin. Lisäksi puun käytön lisääminen rakentamisessa on tehokas keino saavuttaa kansallisen energia- ja ilmastostrategian mukaiset energia- ja ilmastotavoitteet ja alentaa Suomen hiilijalanjälkeä vuoteen 2030 mennessä. 

Puurakentamisen ohjelma (2016–2021) on valtioneuvoston yhteinen, ympäristöministeriön hallinnoima ohjelma, jonka tavoitteena on lisätä puun käyttöä niin kaupunkien rakentamisessa, julkisessa rakentamisessa kuin suurissa puurakenteissakin, kuten silloissa ja halleissa. Ohjelma pyrkii samalla monipuolistamaan ja kasvattamaan puun käyttöä ja sen jalostusarvoa. Puurakentamista edistetään osana hallituksen Puu liikkeelle ja uusia tuotteita metsästä -kärkihanketta.

Puurakentamisen ohjelma edistää puun käyttöä vahvistamalla alan osaamista, kehittämällä puurakentamisen säädöksiä ja rakentamismääräyksiä sekä tarjoamalla faktatietoa puurakentamisesta. Ohjelman päämääränä on, että vuonna 2020 puun käytöstä rakentamisessa on tullut luontevaa Suomessa.

http://www.ym.fi/fi-FI

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.

Osasto 25

Oy CrossLam Kuhmo Ltd on Suomen ensimmäinen CLT-levyn valmistaja ja toimittaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsee maailman parhaan havumetsäalueen sydämessä Kuhmossa. Juuremme kainuulaisessa metsämaisemassa ovat meille tärkeitä. CrossLam Kuhmon käyttämä raaka-aine luo erinomaiset edellytykset valmistaa näkyviin jääviä puupintoja, mikä onkin yksi Crosslamin CLT-levyn vahvuuksia verrattuna muihin rakennuslevyihin. Levyn rakenne yhdessä puun lujuusominaisuuksien kanssa taas takaa vertaansa vailla olevat käyttömahdollisuudet. Ne tulevat ehkä parhaiten esiin kerrostalorakentamisen uudessa suuntauksessa, tilaelementtirakentamisessa. Tilaelementti on muuttovalmis kerrostalohuoneisto, jonka jäykkyyden sekä kuljetuksen ja asennuksen helppouden takaa juuri Crosslamin CLT-levy.

http://www.crosslam.fi/

Punkaharjun Puutaito Oy

Osasto 19

Punkaharjun Puutaito Oy  on erikoistunut massiivipuisten levyjen koneistuksiin ja jalostukseen. Tuotannostamme valmistuu laattaperusteiset ulkoseinä elementit varusteltuna ja kohteisiin toimitettuina. Tehtaamme valmistaa myös prosessiteollisuuden erilaiset pakkaus tarvikkeet sekä Punkalive kalusteet ja väliseinäratkaisut.

www.puutaito.fi
www.punkalive.fi

http://www.puutaito.fi/

Würth Oy

Osasto 3

Würth on johtava teknisen tukkukaupan palveluntuottaja, joka huolehtii tuotannon ja kunnossapidon kiinnitystarvikkeista, työkaluista ja yleistarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Würth Centerin kautta koko maan kattavasti. Würth helpottaa asiakkaan arkea 1200 henkilön toimesta. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöjä ja helppoutta.

http://www.wurth.fi/site/fi/home/index.php

Osmo Color

Osasto 29

Osmo Color -tuotteet ovat syntyneet intohimosta puuhun. Kehitämme ja valmistamme erityisesti puulle tarkoitettuja pintakäsittelyaneita kohteisiin, joissa pinnan ulkonäkö, kestävyys ja tuntu ovat ensisijalla.

Puun pintakäsittelyn asiantuntijayrityksenä tarjoamme käyttöösi tietomme ja taitomme, jotta voit saavuttaa tarpeitasi vastaavan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

http://www.osmocolor.com/

Christian Berner Oy

Osasto 6

Puukerrostalorakentamisessa on hyvä huomioida tarvittavat tärinänvaimennusratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Tärinäneristyksellä parannetaan sekä ilma- että askeläänen eristystä eri tilojen välillä ja vähennetään värähtelystä aiheutuvaa runkomelua. Christian Bernerin edustamat Sylomer ja Sylodyn -tärinäneristystuotteet luovat hiljaisempia asuinympäristöjä sekä tekevät jokapäiväisestä elämisestä miellyttävämpää. Tärinäneristystuotteet sopivat myös ekologiseen puurakentamiseen – tärinäneristysmateriaalit ovat kestävä ja pitkäikäinen valinta, jota myös loppuasiakas arvostaa.

Christian Berner auttaa löytämään parhaat mahdolliset tärinänvaimennusratkaisut erilaisiin rakennuskohteisiin aina puukerrostaloista kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.

Christian Berner tarjoaa asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alamme johtavilta valmistajilta. Asiakkaitamme ovat rakennusteollisuuden lisäksi myös muut teollisuusyritykset ja kunnalliset laitokset Pohjoismaissa. 

http://www.christianberner.fi

SPAX International GmbH & Co. KG

Osasto 7

SPAX offers performance solutions for professional users. SPAX knows from experience what is required. Planners, architects and specialists demand the expertise and quality of SPAX. This is why SPAX has become the brand of professionals for professionals for decades. SPAX provides connections you can rely on. SPAX saves the professional time, effort – and money. And they make work easier for the handyman. SPAX: Do it once. Do it right.

http://www.spax.com/en/

Puumerkki Oy

Osasto 24

Puumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen puutavaran jakelu- ja myyntikanava. Mutta olemme myös paljon enemmän, olemme monipuolisia puun ja rakentamisen moniosaajia. Tarjoamme tarkoituksenmukaisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä palveluja asiakkaiden tarpeisiin -  emme ainoastaan yksittäisiä tuotteita.  

Toimimme Suomessa, Virossa ja Latviassa. Palvelemme rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja puuta sekä levyjä käyttävää teollisuutta. Kuluttaja-asiakkaitamme palvelevat ympäri Suomea sijaitsevat  jälleenmyyjämme.

http://www.puumerkki.fi/

VVR Wood Oy

Osasto 19

VVR Wood toimittaa puurakenteisia elementtejä ammattirakentajien kohteisiin.

Erityisosaamistamme ovat kilpailukykyiset ja ekotehokkaat puupohjaiset ratkaisut mm. tila-, välipohja- ja kattoelementit sekä täydentävät rakenteet.

Olemme paljon enemmän kuin perinteinen puuosa- tai elementtitoimittaja. Kaiken minkä valmistamme, niin myös suunnittelemme, asennamme ja urakoimme.

Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtäen kehittää heille laadukkaita ratkaisuja puurakentamisen vaativissakin kohteissa.

Olemme aidosti mukana puurakentamisessa. VVR Wood on yksi puurakentamisen edelläkävijöistä Suomessa.

http://www.vvr.fi/

INTO Concept Oy

Osasto 14

INTO the Nordic Silence POD -huoneiden ja kalusteratkaisujen avulla voit työskennellä yksityisyydessä, ja tavata työtovereitasi häiritsemättä ympärilläsi olevia. Tarjoamme lähes rajoittamattomat mahdollisuudet luoda työympäristöjä joustavammin ja tehokkaammin.

Ääniystävällinen POD-huonevalikoimamme on ideaaliratkaisu yksityisille puheluille, tapaamisille, neuvotteluille ja keskittymistä vaativaa työskentelyä varten. Modulaariset POD-huoneet voidaan asentaa ilman muutoksia jo olemassa oleviin rakenteisiin tai seiniin, ja ne on helppo siirtää tarvittaessa tilasta toiseen.

INTO -mallistossa on erilaisia vaihtoehtoja sekä akustiikan, että istumisergonomian parantamiseen niin perinteisissä avotoimistoissa kuin moderneissa monitilatoimistoissa. Ne tarjoavat yksityisyyttä, akustista suojaa ja työskentelyyn tarkoitettuja uniikkeja ratkaisuja. Valikoimassa on avoimia ja puoliavoimia kalusteita keskittymisen mahdollistavista yksilötyöpisteistä aina äänieristettyihin POD-kokoushuoneisiin. Modulaarisen rakenteensa vuoksi kalusteet on helppo sijoittaa toimitiloihin.

https://intoconcept.com/

Koskisen Oy

Osasto 2

Koskisen taloteollisuus tarjoaa erilaisia laadukkaita ratkaisuja ammattirakentamiseen, aina Herrala-pientaloistakerrostaloihin. Olemme viime vuosina investoineet vahvasti suurelementtien ja jättielementtien jatkojalostukseen.

Koskisen kattoristikkotehdas vastaa rakentamisen monipuolisiin haasteisiin ja tarjoaa ratkaisuksi tehdasvalmisteiset kattoristikot, kattoelementit ja valmiit viljakuivureiden kattopaketit sekä uuden VETOKATTO™ asennusjärjestelmän. Kantavat rakenteet tekevät rakennuksesta vahvan, tukevan ja turvallisen.

Kattoristikkomme ja elementtiratkaisumme ovat testattuja ja istuvat vaativimpiinkin tarpeisiin, niin kuluttajille kuin ammattirakentamisen kohteisiin.

http://www.koskisen.fi

Novenberg Oy

Osasto 23

Novenberg Oy on innovatiivisten ja ekologisten rakennustarvikkeiden maahantuoja. Myrkytöttömästi modifioitu Accoya-puu on kärkituotteemme ja uutuutena esittelemme 100 % biohajoavan Burnblock-palonsuoja aineen. Myrkyttömämän ja kestävä kehityksen puolesta!

http://www.novenberg.fi