Skip to main content

You are here

Vuoden 2017 Puupäivää vietetään 30.11.

Puuinfo järjestää perinteisen Puupäivän rakentamisen ammattilaisille Wanhassa Satamassa torstaina 30.11.2017. Varaa aika allakkaan ajoissa! 

Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 43. Puumarkkinapäivä, jolla juhlistetaan tänä vuonna 30-vuotista sahateollisuuden ja puutavarakaupan kotimaan markkinointiyhteistyötä.

Alustava ohjelma julkaistaan sivustolla vielä kevätkesän aikana.

Yhteistyökumppaniksi Puupäivään

Nyt on mahdollisuus osallistua Puupäivän 2017 yhteistyökumppaniksi. 

Yritykset voivat hyödyntää päivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Päivässä on mahdollisuus olla esillä näytteilleasettajana tai pitämällä oman puheenvuoron seminaarissa.

Ständi- ja kabinettipaikkoja on jo varattua tälle vuodelle

Puupäivä keräsi jälleen ennätysmäärän ammattilaisia

Puuinfon 21. Puupäivä keräsi Wanhan Sataman täyteen jälleen kerran, tänä vuonna tehtiin rakentamisen ammattilaisten osalta kävijäennätys, päivään ilmoittautui lähes 950 osallistujaa. Erityisesti kuntien edustajat ja rakennuttajat olivat aiempaa runsaslukuisemmin paikalla. Puupäivä tarjosi monipuolisen ajankohtaiskatsauksen puurakentamiseen tilaan meillä ja muualla. Puupäivän seminaariaineistot julkaistaan puupaiva.com-sivustolla viikon 46 aikana.

Puuinfo kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta tapahtumasta!

Paloturvallinen puurakentaminen – puun ja kiven liitto

Puukerrostalossa eristäminen on muutakin kuin lämmöneristämistä, äänenhallintaa ja energiatehokkuutta. Puukerrostalossa lämmöneristeen tehtävänä on suojata puista kantavaa runkorakennetta palolta. Jos tarkastellaan rankarakenteisen puutalon seinäneliötä, puurungon prosentuaalinen osuus ulkoseinän rakennusmateriaaleista on vain n. 10%. Suurin osa rakennuksen rungosta on siis täytetty palamattomalla eristeellä. 
 

Tikkurilan uusi Fontefire WF-palosuojamaali esillä Puupäivässä

Tikkurila esittelee Puupäivä-ständillä E7 uuden vesiohenteisen Fontefire WF -palosuojamaalin, joka on kehitetty puupintojen palosuojaamiseen ulkona ja sisällä. Teolliseen pintakäsittelyyn optimoitu tuote on hyväksytty puutuotteille korkeimpaan mahdolliseen paloluokkaan B-s1,d0 ulkopuolisen, auktorisoidun tutkimuskeskuksen toimesta.
 

Puupäivä täyttää jälleen Wanhan Sataman

Ilmoittautuneita on jo yli 800 Puuinfon valtakunnalliseen Puupäivään 10.11. Talo on täynnä rakentamisen ammattilaisia, tänä vuonna suunnittelijoiden lisäksi erityisesti kuntapäättäjät ja -virkamiehet ovat runsaslukuisesti mukana.